Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا ، سعید زرندی روز چهارشنبه در نشست گفت و گو دولت با بخش خصوصی مازندران در ساری افزود : یکهزار و ۲۰۰ واحد صنعتی و تولیدی تعطیل شده در داخل شهرک ها و بقیه در خارج از شهرک ها آماده واگذاری است. 

وی با بیان این نکته که شفاف سازی در مقوله انتشار آمار و فهرست واحدهای تعطیل شده یک اصل مهم است باید انجام شود، ادامه داد: درحال حاضر سرمایه گذاران جدید ابتدا با دیدن لیست این واحدهای تعطیل شده تصمیم گیری می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

زرندی دومین گام وزارتخانه در بهبود فضای کسب و کار و رسیدن به جهش تولید را تکمیل طرح های تولید و صنعتی عنوان کرد و گفت : وزارتخانه طرح هایی را که به دلایل مختلف پیشرفت فیزیکی ندارند ، شناسایی و برایشان فراخوان صادر کرده است.

وی با اعلام این که شمار زیادی از واحدهای صنعتی و تولیدی کشور با کمتر از ۴۰ درصد ظرفیت فعال هستند ، بیان داشت: وزارت صنعت برای افزایش ظرفیت این واحد ها نیز برنامه مشارکتی با سرمایه گذاران جدید را پیگیری می کند.

معاون وزیر صنعت همچنین گفت : طبق بررسی های صورت گرفته در ۲۴ رشته تولیدی و صنعتی کشور شاخص تولید امسال از سال ۹۰ کمتر شده است ، گفت : این مشکل را نیز  می توان با افزایش سرمایه در گردش حل و فصل کرد که درحال انجام است.

وی سرمایه گذاری در بخش خالی صنعت ، معدن و تجارت را بسیار مهم توصیف کرد و افزود : همسو با این رویکرد به صورت شفاف اعلام شده است که کشور در ۱۴۲ محصول اصلی واردات را انجام می دهد و به همین دلیل هم سرمایه گذاری در کشور برای تولید این محصولات مهم و ضروری است.

زرندی گفت : حتی وضعیت مقدار مورد نیاز واردات این محصولات در استان های مختلف  کشور مورد بررسی قرار گرفت تا سرمایه گذاری جدید در این مناطق پیشنهاد و سوق داده شود.

وی یکی دیگر از برنامه های وزارت صنعت را  ایجاد هلدینگ های سرمایه گذاری در بازار سرمایه عنوان کرد و افزود : در آینده شاهد آمار خوبی در این بخش خواهیم بود.

معاون طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به اهمیت حوزه صادرات و تمرکز وزارت صنعت بر ظرفیت سازی در این بخش در هر استان تاکید کرد و بیان داشت: همواره استان مازندران به عنوان استان محوری برای صادرات انواع محصولات کشاورزی و دیگر کالاها به کشوهای سی آی اس cis  مطرح شده است و باید مسایل و مشکلات صادراتی استان حل و فصل شود.

وی به  اهمیت تنظیم بازار در شرایط خاص امروز کشور نیز اشاره کرد و اظهار داشت: موضوع ارز موضوع اول تنظیم بازار است چرا که با ترمیم فضای صادرات و  ارز آوری ناشی از آن ، تلاطم بازار کنترل می شود و این که ارز سه هزار تومانی به  ۲۷هزار تومان برسد و قیمت دیگر کالاها افزایش بیاید امری طبیعی است.

زرندی تنظیم بازار را به توجه به نوسان قیمت ارز ضروری و از برنامه های مهم وزارت صنعت برشمرد و گفت : موضوع دوم در تنظیم بازار مقوله توزیع محصولات است که وزارت صنعت طرح و برنامه ساماندهی توزیع را با دستور شخص معاون اول رئیس جمهوری آغاز کرده است.

وی بهبود فضای کسب را برای شرایط فعلی اقتصاد و  جهش تولید مهم و اولویت وزارت صنعت دانست و افزود : این راه که مشکلات یکی یکی حل شود جوابگو نیست ، چرا که باید فضای فکری را یکپارچه کنیم یعنی مشکلات را باز چینش و برای رفع موانع  جهش تولید باید بازمهندسی فکری در حوزه تولیدات صنعتی و معدنی ایجاد کنیم.

معاون وزیر صنعت با بیان این که بخش تولید با ۱۶ دستگاه به صورت مستقیم ارتباط دارد ، گفت : وقتی  برای هر یک از این دستگاه های مرتبط ماموریت تعریف شود و هر یک با دستگاه ها با دنیایی از موضوعات مختلف سر و کار داشته باشند ، نیاز است برای حل مشکلات با یکدیگر هم افزایی داشته باشند.

وی با اظهار این که باید برای حل مشکلات بخش تولید تغییر معماری صورت گیرد ، افزود : قدم به قدم پیش رفتن خیلی جواب نمی دهد.

زرندی گفت:  در حال حاضر ۱۷۰ مورد مسایل و مشکلات ۱۶دستگاه مرتبط با حوزه تولید برای بهبود فضای  کسب و کار احصاء شده است که عمده این مشکلات با دخالت ها و اعمال نظر هر یک از دستکاه ها شرایط را سخت تر کرده است .

وی افزود : باید نگاه قید بندها رادر حوزه تولید و صنعت از بین ببریم.

برچسب‌ها گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران صمت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران صمت گفت و گوی دولت و بخش خصوصی مازندران صمت اخبار کنکور سرمایه گذاری تنظیم بازار وزارت صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۷۷۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمدصادق خیاطیان در بازدید از ۵ شرکت دانش‌بنیان مستقر در شهرک صنعتی هشتگرد با اشاره به فعالیت بیش از ۲۵۰ واحد صنعتی در شهرک صنعتی هشتگرد، گفت: این مجموعه، فرصت مناسبی برای رشد و شکوفایی واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد کرده است و در حال حاضر بیش از ۱۲ هزار نفر در شرکت‌های مستقر در شهرک مشغول فعالیت هستند.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی افزود: درحال حاضر ۲۰ شرکت دانش‌بنیان در شهرک صنعتی هشتگرد مشغول فعالیت هستند که دستاوردهای بسیار قابل‌توجهی دارند. به عنوان مثال، شرکت‌های دانش‌بنیان این شهرک در راه‌اندازی تصفیه‌خانه شهرک صنعتی هشتگرد که از مطالبات جدی واحدهای صنعتی بوده است، مشارکت داشته‌اند.

وی تصریح کرد: یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان که در حوزه طراحی و تولید انواع کنتورهای دیجیتال پیشرفته برق فعالیت می‌کند، علاوه بر ایفای نقش در زمینه هوشمندسازی و بهینه‌سازی مصرف برق، ۱۱۰۰ فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرده و توان تولید ۶ میلیون کنتور در سال را دارد و محصولات تولیدی خود را به کشورهای مختلفی صادر کرده است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی خاطرنشان کرد: همچنین شرکت دانش‌بنیان دیگر نیز با طراحی و نصب سیستم کنترل مهار شن روی ۳۵ حلقه چاه نفت در جنوب کشور (طی سال‌های ۲۰۱۶-۲۰۲۴) باعث شده است که بیش از ۷۲ هزار بشکه در روز به ظرفیت تولید نفت کشور اضافه شود که ارزش‌افزوده بسیار بالایی برای کشور به همراه داشته است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، خیاطیان تأکید کرد: شرکت‌های دانش‌بنیان نقش بسیار مهمی در حوزه اشتغال‌زایی و رفع نیازهای اساسی کشور ایفا می‌کنند و صندوق نوآوری و شکوفایی در راستای تحقق شعار «جهش تولید با مشارکت مردم»، برنامه‌های متعددی را برای تبدیل شرکت‌های نوپا به شرکت‌‎های نوآور و فناور تدارک دیده است که بزودی اعلام خواهد شد.

کد خبر 6091297 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • خودکفایی در تولید برخی از ملزومات خودرو‌های سنگین در جنوبشرق کشور
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • یک‌هزار و ۷۰۰ واحد بهره‌بردار در شهرک‌های صنعتی قم فعال هستند
  • افغانستان در راه رسیدن به خودکفایی
  • دیدار فرمانده سپاه لرستان با جامعه کارگری
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • سرمایه‌گذار برتر منطقه آزاد اروند تجلیل شد
  • تشریح آخرین وضعیت دو پروژه سرمایه‌گذاری خارجی
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور