Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  زرندی معاون طرح و برنامه وزارت صمت در برنامه گفت و گوی ۱۸:۳۰ شبکه خبر در خصوص تکمیل طرح‌های نیمه تمام و احیای واحدهای راکد تصریح کرد: وزارت صمت ۷ محور برنامه و چهل پروژه صنعتی به منظور بهره وری سرمایه  و توسعه تولید داخل دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید ابتدا پروژه‌های نیمه تمام را به سرانجام برسانیم و ظرفیت های نیمه تمام را به چرخه تولید بازگردانیم.

او با اشاره به اهمیت راه‌اندازی مجدد واحد های تعطیل گفت: واحدهای تعطیل در هر استان به تفکیک شناسایی شده و مشکلات آنها بررسی شده است. بسیاری از واحد‌ها مشکل مدیریتی دارند، اما مشکل خود را کمبود نقدینگی عنوان می‌کنند که مهمترین چالش پیش روی تولید است. 

زرندی افزود: کمبود نقدینگی، فقدان بازار، اختلافات حقوقی شرکا ،تامین مواد اولیه و ماشین آلات از جمله مشکلات واحدهای تعطیل شده به شمار می رود.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت تصریح کرد: ۹ هزار و ۸۲۱ واحد صنعتی تعطیل در کشور وجود دارد که بسیاری از صاحبان واحد‌های تعطیل یا نیمه تعطیل مشکلات نقدینگی، مدیریتی یا فقدان بازار فروش را مطرح می‌کنند.

این مقام مسئول گفت:طرح احیای واحدهای راکد را از سال گذشته شروع کردیم که در این مدت هزار واحد از واحدهای تولیدی تعطیل کاسته شده است . نباید بگذاریم سرمایه های کشور در جایی بدون استفاده حبس بشود.

زرندی گفت: پیشنهاد ما به سرمایه گذاران و تولید کنندگان جدید راه اندازی واحد‌های تعطیل است.

او با بیان اینکه واحد‌های تولیدی ارزآور در اولویت حمایت دولت قرار دارد، گفت: ما از واحدی حمایت می‌کنیم که بازار فروش دارد.نقدینگی را می‌توان تامین کرد، اما محصولی که بازار ندارد در منجلابی فرورفته است و هر روز به مشکلات آن اضافه می‌شود.

زرندی گفت: واحد تولیدی که بازار فروش و به خصوص بازار صادراتی داشته باشد در اولویت وام دهی ما قرار دارد.

معاون طرح و برنامه وزارت صمت در خصوص برنامه وزارتخانه برای راه‌اندازی واحدهای تعطیل طی امسال گفت: امسال برنامه ریزی شده ۷۰۰ مورد واحد‌ صنعتی تعطیل با سرمایه گذار جدید به چرخه تولید بازگردد و  ۱۵۰۰ واحد هم با مالکین قبلی راه‌اندازی مجدد شود.

وی گفت: در کشور ۷۱ هزار و ۲۰۰ جواز تاسیس واحد‌های صنعتی صادر شده است که از این تعداد ۱۲ هزار و ۸۰۰ واحد با ۶۰ درصد پیشرفت هستند و در اولویت حمایت برای راه اندازی هرچه سریع تر قرار دارند.

زرندی به دو نوع تقسیم بندی صنعت پیشران و اشباع برای سرمایه گذاری اشاره کرد و گفت: ۹ صنعت پیشران در اولویت  حمایت قرار دارند. باید سرمایه گذاران جدید به سمت سرمایه گذاری در واحدهای پیشران هدایت شوند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طرح های نیمه تمام واحد تولیدی وزارت صمت واحدهای تعطیل برنامه وزارت راه اندازی وزارت صمت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۳۵۴۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی

محسن رستمی مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قزوین در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ گفت: استان قزوین در حوزه صادرات محصولات صنعتی همواره روند رو به رشدی را سپری کرده و به لحاظ توانمندی در عرصه‌های تولیدی توانسته جنبه بین المللی پیدا کند.

وی به حضور هشت واحد تولیدی از استان قزوین در ششمین دوره نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (اکسپو ۲۰۲۴) اشاره کرد و گفت: در این نمایشگاه واحد‌های تولیدی ارم چهلستون، آپادانا، زرین روی کاسپین، پارسا پلیمر شریف، سهیل گاز تهران، پویا چسب، خوشگوار و ویتانا حضور داشتند.

رستمی اضافه کرد: نمایش ظرفیت‌های صادراتی بنگاه‌های ایرانی در این نمایشگاه فرصت مناسبی برای رونق تولید و تحقق شعار سال در صورت بهره‌برداری درست از صنایع را فراهم خواهد ساخت.

این مسئول بیان کرد: در داخل استان قزوین و با برنامه ریزی صورت گرفته از همه ظرفیت‌ها برای تحقق جهش تولید استفاده شده که باید باید تلاش کنیم تا از ظرفیت‌های خارجی نیز در این مسیر بهره‌مند شویم.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قزوین گفت: سه هزار و ۷۴۰ واحد صنعتی در استان مستقر بوده که رقمی معادل ۳۵۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری درون آنها صورت گرفته و این استان را به قطب صنعتی کشور تبدیل کرده است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • تولیدات خوزستان در نمایشگاه اکسپو مورد توجه فعالان اقتصادی
  • احیای واحدهای راکد در آذربایجان‌غربی
  • حضور ۱۲ واحد تولیدی اردبیل در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • بازگشت واحدهای تعطیل‌شده به چرخه تولید، ادعاست یا واقعیت؟ / باوجود دستور رئیسی، مسئولان از اعلام آمار، فراری هستند
  • خروج نقدینگی حقیقی‌ها در روز منفی شاخص‌های بازار سرمایه
  • حضور ۸واحد تولیدی از قزوین در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • اولویت تامین انرژی با صنایعی دارای حداکثر بهره‌وری در روند مصرف است
  • باز شدن پای محصولات صنعتی قزوین به بازار‌های بین المللی
  • کوچ نقدینگی از بازار طلا و ارز به بازار سرمایه/ بورس جذاب شد